Heidi van Keken Echoscopie

Meer over mij

Ik heb geluk! Al meer dan 25 jaar ben ik echoscopist en ik vind mijn vak nog steeds heel uitdagend en leuk. De switch van echoscopie op de röntgenafdeling naar verloskunde heeft mijn werk erg verrijkt.

Het contact met de zwangere blijft het echo-onderzoek iedere keer boeiend houden.

De combinatie van gedegen onderzoek en een zo prettig mogelijke ervaring voor de zwangere (en partner) vind ik een van de leukste uitdagingen van de echo.

De echo-ervaring van de röntgenafdeling komt me met regelmaat goed van pas; 3D denken is een 2de natuur voor mij.

Ik ben in het bezit van de certificaten voor SEO, GUO, gynaecologie en prenatale counseling. In het UMC-Utrecht doe ik, onder begeleiding van de gynaecoloog, GUO’s type 1 en 2.

Van 2005 tot 2020 was ik coördinator van de SEO-opleiding in het UMC-Utrecht . Nu houd ik me meer bezig met Hands-on training op maat.  Bij verloskundige praktijken op locatie,  bij de BEN en SCEM. Voor het METS Center in Bilthoven geef ik echosimulatietrainingen met behulp van scantrainers. Ook ben ik logboek beoordelaar voor de SEO-cursus en de KNOV.

Daarnaast ben ik ZZP-er en verricht ik echoscopisch onderzoek voor het Meander MC en prenatale screeningcentra  in de ruime regio van Amersfoort.

 

Wat kan ik voor je doen?

Mijn opdrachtgevers:

umcu heidi van keken
Stichting Prenataal Screeningscentrum Apeldoorn heidi van keken
umcu heidi van keken
mets heidi van keken
beroepsvereniging Echoscopist verloskunde gynaecologie heidi van keken echoscopie
knov heidi van keken