Hands-on training

Maatwerk op locatie

Hands-on training echoscopie

Maatwerk op locatie

Tijdens het echoën ben je vaak zelfstandig bezig, waardoor de kans bestaat dat je vaardigheden verliest en geen nieuwe kennis opdoet. Hands-on training echoscopie helpt!

Hands-on -training voor  1 verloskundige of voor alle verloskundigen van de praktijk? Het is allemaal mogelijk, op jullie eigen echo apparaat in jullie eigen praktijk. Als jullie met het hele team trainen, leren jullie ook van elkaar.

Prijsindicatie voor een  hands-on training  in jullie eigen praktijk : €85,- per uur exclusief reiskosten.

 De prijs is per uur dus onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Accreditatie KNOV en BEN is mogelijk

Hands-on training echoscopie

Verbeter je echo-skills

Als coördinator van de SEO -opleiding in het UMC-Utrecht heb ik veel kennis opgedaan over de kwaliteitseisen van verloskundige echo's. Na vele hands-on trainingen te hebben gegeven, weet ik goed hoe je verbetering kan krijgen in jouw echo-skills. Een training in de eigen verloskundige praktijk op jouw eigen echotoestel is echt heel praktisch.

Accreditatie kan ik aanvragen bij de KNOV en de BEN.

Tips & tricks van het eigen echotoestel

Scholingen kunnen op verschillende niveau’s  aangevraagd worden voor  biometrie, termijn en SEO. Op verzoek kan ik extra aandacht geven aan het hart, het brein of andere onderwerpen.  Ook logboek training is mogelijk

 Ben je er van overtuigd dat het echotoestel mooiere beelden kan geven maar je weet niet hoe? Focus, zoom, diepte, PRF, TCG, pre-sett, gain. Ik fris samen met jullie de basiskennis weer op. De juiste probe-rotatie kan het verschil maken bij biometrie en termijn.

 

 

Hoe zieteen maatwerk hands-on training eruit ?

 

Van te voren geven jullie aan waar de aandacht naar uit moet gaan. Dan zal ik een voorstel doen voor de training.

De verloskundige praktijk nodigt de zwangeren uit. De verloskundigen die aan de training meedoen zullen om de beurt echoën en tijdens het echoën zal ik aanwijzingen geven. Soms is het fijner als ik begin met echoën en laat zien hoe je de beste beelden maakt. Ook zal ik veel met jouw hand mee bewegen om te laten voelen hoe je kan kantelen, kiepen en draaien. De training kan desgewenst ook beginnen  met theorie.